Sunday, October 26, 2008

apakah janji ku sebelum rohku ditiup ke dalam jasad?
apakah perjanjian ku sebelum aku bernyawa?
apakah rasaku sebelum aku rela menjadi khalifah?
apakah wajibku terhadap manusiaku?
apakah jalanku dalam agamaku?

8 comments:

semut kecil said...

aku suka!!!!! buat aku terpikir....

semut kecil said...

zura, nama aku kat blog link ko tu salah eja.... betulkan ek... hehehe... aku sensitif skit pasal nama sebab nama tu bapak, pakcik & atok aku yg bagi... kesian diorang penat2 cari nama then tak di eja dgn betul.... tak pun ko bubuh je nama yg ko bubuh dulu, aku lebih suka... hehehe... peace bro...=)

Anonymous said...

:)

zurazarith said...

sori azmir... aku tersalah taip. maaf kalau rasa terhina

semut kecil said...

tak rasa terhina la... biasa la tersilap taip... takkan itu pun aku nak berkira... hahaha =p

zurazarith said...
This comment has been removed by the author.
semut kecil said...

zurazarith;
confirm ya bukan ditujukan untuk aku????
kalu confirm bukan untuk aku, aku sangat bersyukur... Sekurangnya usaha aku kau hargai... Itu sudah cukup membahagiakan aku... =)

zurazarith said...

bukan kau...
sebagai manusia, aku cuba jalankan tugas sebagai seorang manusia